Gjenkjennelse
Det er ikke vanskelig å kjenne meg igjen her i byen:
Jeg er hun som drikker espressoen uten sukker.
Dersom du fremdeles skulle være i tvil, kan du gløtte ned i veska mi, og kryssreferere med følgende opplysning:
Jeg er hun som har matboks i veska.
Sånn! Da burde det ikke være noen tvil lenger!
S. har bursdag i dag! Gratulerer med dagen! Håper kaka var god!
Jeg er hun som drikker espressoen uten sukker.
Dersom du fremdeles skulle være i tvil, kan du gløtte ned i veska mi, og kryssreferere med følgende opplysning:
Jeg er hun som har matboks i veska.
Sånn! Da burde det ikke være noen tvil lenger!
S. har bursdag i dag! Gratulerer med dagen! Håper kaka var god!

4 Comments:
sukker i espressoen? kva er det for slags tull?
Bolette: Ikke sant? *grøsse!*
Hva skjedde med god, gammeldags svart kaffe?
Tor Håkon: god, gammeldags svart kaffe finnes ikke her.
Spør man etter kaffe på en kafé el. får man en café solo, eller det vi kaller espresso. Dersom man ikke vil ha kaffe solo får man café con leche: kaffe med melk.
Vil man ha sånn kaffe som vi er vant til må man be om en americano. Da får man kaffe laget i espressomaskin, som likevel ikke smaker helt som den gode, gammeldagse vi er vant til. (syns jeg, iallefall.)
Løsningen har blitt å gå på Starbucks og be om "ukas kaffe". Da får man kaffe traktet gjennom filter, og man slipper å svare nei på tusen teite spørsmål (skal du ha sjokolade oppi? vaniljesirup? en ekstra shot espresso? soya melk i stedet for vanlig? litt krem på toppen? og en dæsj sjokolade oppå der igjen?)Hurra!
Legg inn en kommentar
<< Home